De nieuwe MXL Revelation Solo Tube is een verademing voor zangers en producers. Deze nieuwe cardoide studiomicrofoon heeft een warme ‘vintage’ sound. De Revelation Solo is het derde model in de Revelation serie.

Dit model vult de onderkant van de Revelation lijn aan en heeft een cardoide richtkarakter. Hij maakt gebruik van een EF86 pentode buis, een 32mm 6 micron goud-gelaagd kapsel en interne bedrading geleverd door Mogami.

Deze MXL microfoon heeft een ingetogen hoogklank en volle laagklank. De totale sound in intiem en warm, perfect voor zangers en zangeressen met een ‘ballad’ repertoir maar natuurlijk veelzijdig genoeg voor iedere muziekstijl. De MXL Revelation Solo heeft een fase schakelaar, ground-lift en bass roll-off op de meegeleverde voeding.

mxl-revelation-solo-microfoon-2

 

Technische specificaties:

 • Diafragma: 6 micron, verguld
 • Buis: EF86
 • Frequentiebereik: 20Hz – 20kHz
 • Richtkarakter: Cardoide
 • Sensitivity: -40 dB re 1 V/Pa
 • Impedantie: 140 Ohm
 • PAD schakelaar: 0, -10dB
 • Highpass filter: 12dB/octave @ 125Hz
 • Maximale geluidsdruk: 138dB SPL
 • Signaal/Ruis verhouding: 76dB
 • Inbegrepen accessoires: Aluminium flightcase, Shockmount, Mogami kabels, Voeding

Meer informatie / importeur voor Nederland: www.mworkslonline.com

Verkoopprijs: n.n.b.

specificaties-mxl-revelation-solo-microfoon