Is Classic Hard Rock je ding, dan is dit het gereedschap om de beste sounds uit je versterker te halen. De TORTUGA Abduction voert je mee naar de Rock Stars en hun favoriete gitaarsounds.

Mede dankzij de drie totaal verschillende gain-circuits (op basis van old-stock Germanium diodes op kanaal 1 en 2), elk met twee voetgeschakelde gain settings en een interne kill-voicing trimpot, waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

tortuga-abduction-pedaal

 

Opvallend daarbij is dat de wat mildere settings een ongelooflijk rijke overdrive geeft. Krachtig en toch gearticuleerd, vol en toch helder. Echt bijzonder. Natuurlijk kun je deze Abduction, vooral in standen 2 en 3, ook laten zingen, gillen of zelfs brullen en geeft het nog meer van zijn ontegenzeggelijke boutique klasse weer.

De Tortuga Abduction is een zeer veelzijdig Classic Rock Tone monster die je beste geeft van wat er op deze wereld (en daarbuiten) te krijgen is.

Verkoopprijs : € 269,- incl BTW

Importeur :www. gitaarbizz.nl

Kijk voor meer informatie en specificaties op www.gitaarbizz.nl

Abduction_1