Samson voegt een draadloze versie toe aan hun toch al uitgebreide MusicOne-reeks van zeer betaalbare nearfield monitors: de MusicOne BT3. De MusicOne BT3 kun je aansluiten op je audio-interface, mengtafel of monitor controller via RCA-connectors (cinch), maar ook draadloos via Bluetooth. Dat maakt de MusicOne BT3 ook meteen geschikt om audio op hoge kwaliteit af te spelen vanaf je telefoon of laptop. Het toepassingsgebied van deze Samson-monitor speakers is daardoor zeer breed. Niet alleen in de homestudio bij muziekproductie, ook bij het gamen of multimedia-gebruik dragen de BT3’s door de natuurgetrouwe weergave in hoge mate bij aan de beleving. Ze zijn smaakvol vormgegeven in satijn-zwart en misstaan dus in geen enkel interieur.

Afbeelding 2

De Samson MusicOne BT3 is een tweeweg actief luidsprekersysteem met 3″ woofers en 1″ silk dome tweeters en een RMS-vermogen van 15W per kant (30W peak). De behuizing is van MDF en aan de achterkant bevindt zich een afgestemde baspoort voor diep laag.Afbeelding 4

Aan de voorzijde zit een extra ingang uitgevoerd als mini-jack, waarop je bijvoorbeeld een keyboard kunt aansluiten. Daar vind je ook een hoofdtelefoonuitgang, ook als mini-jack, en de volumeregeling voor beide luidprekers.

Of je nu thuis muziek produceert, wilt genieten van de perfecte weergave van muziek via Spotify of iTunes, filmliefhebber bent of fanatiek gamet, met de MusicOne BT3 breng je je beleving op een hoger plan.

Meer informatie in het Engels vind je de MusicOne BT3-pagina op de Samson-website. In Nederland wordt Samson geïmporteerd door Total Sonic.