Roland gaat de zomer in met maar liefst 5 nieuwe gitaarversterkers, om te beginnen, de AC40. De Roland AC-40 Acoustic Chorus gitaarversterker is een nieuw model van de AC-serie, alias de stereoversterkers met ingebouwde effecten voor akoestische gitaar. De mobiele Roland AC-40 is bedoeld voor akoestische gitaristen en singer/songwriters en blinkt uit met een prachtige en vooral natuurlijke akoestische sound. Naast een gitaaringang is hij voorzien van een microfoonaansluiting.


roland-ac-40-akoestische-versterker

 

 

Roland Cube GX Gitaarversterkers

De nieuwe Cube-GX-serie: 3 gitaarcombo’s met de innovatieve i-CUBE LINK-interface voor iOS-apparaten. Deze 3 modellen, Cube-80GX, Cube-40GX en Cube-20GX en bieden telkens precies wat je voor thuis, in clubs of op grote podia nodig hebt. Ook de Cube-GX-serie wordt aangedreven door de COSM-technologie, die voor een groot deel verantwoordelijk is voor het succes van de Cube-familie. Uiteraard hebben ze echter weer heel wat meer in hun mars, zo o.m. een speciale interface voor een iPhone, iPad of iPod touch van Apple.

roland-cube-20gx-cube-40-gx-cube-80-gx

Roland micro Cube GX Gitaarversterker

De Micro Cube GX, een compacte, batterijgevoede gitaarversterker, die, qua power en venijn, niets aan het toeval overlaat. Als opvolger van de succesvolle Micro Cube biedt de Micro Cube GX uiteraard weer een tikkeltje meer, o.m. een “Memory”-functie, nieuwe versterker- en effecttypes en een chromatische tuner. De i-CUBE LINK-verbinding opent nieuwe mogelijkheden voor het instuderen van riffs en de opname met behulp van een iPhone, iPad of iPod touch van Apple.

roland-micro-cube-versterker

 

Kijk voor uitgebreide specificaties op www.rolandconnect.com