Met de nieuwe Excursion modellen introduceert Seagull 3 modellen in het lagere prijssegment, maar met de onovertroffen klank en kwaliteit die we van Seagull kennen. Deze gitaren zijn gebouwd in Canada en zullen de nieuwe standaard worden in hun segment. De gitaarbouwers bij Seagull zijn er in geslaagd om een topklasse gitaar af te leveren voor een bedrag waar andere topmerken alleen nog maar van kunnen dromen.

De Seagull Excusrion modellen worden leverbaar met een standaard Dreadnought, Folk en Grand body. De top, zij- en achterblad zijn gemaakt van 3 lagen gelamineerd Wild Cherry, de hals is gemaakt van Silver Leaf Maple. Alle drie modellen hebben een ‘S6 Slim Neck’ een supersmalle hals zoals we die al kennen van de S6 modellen.

Verkoopprijs: 469,- incl. BTW

Kijk voor meer informatie op: www.pbmusic.nl

 

seagull_excursion_folk seagull_excursion_grand seagull_excursion_dreadnought