Yamaha pakt stevig uit in 125-jarig jubileumjaar! Vanaf 1 Juni ontvangt iedereen die een PSR-S750 of PSr-S950 keyboard koopt een *GRATIS Yamaha Pocketrak digitale recorder.

Meer informatie over de Yamaha Pocketrak:

De Yamaha Pocketrak biedt u een hoogwaardige digitale audio opname in de palm van uw hand. En nu kan u tijdens de actieperiode dit fantastisch apparaat volledig gratis ontvangen bij de aankoop van een PSR S750 of PSR S950 workstation keyboard

Een Pocketrak laat u toe om hoogwaardige audio opnames te maken waar u wil, en geeft u de mogelijkheid om samen met de PSR S750 of PSR S950 op een makkelijke manier leuke muziek te maken en op te nemen. U kan snel muzikale ideeën opnemen om ze zo makkelijker te onthouden, u kan digitale opnames maken van uw songs en die dan via het keyboard terug beluisteren of deze met uw vrienden delen via sociale media. En aangezien de Pocketrak letterlijk in uw vestzak past, is hij ook uitermate geschikt voor opnames van openluchtevents, live sessies etc

Met de Yamaha PSR S950 kan u de opgenomen tracks ook manipuleren door gebruik te maken van de audio controle mogelijkheden van het instrument

>>> Dit uniek aanbod is geldig vanaf 1 Juni 2013 bij alle deelnemende Yamaha verkooppunten, zolang de voorraad strekt.

Neem voor verdere informatie over welke Pocketrak recorder onderdeel is van dee actie, en voorwaarden contact op met je Yamaha dealer, hij kan er alles over vertellen.

(Het model Pocketrak kan verschillen van het model in de banner). (Yamaha behoudt het recht op de actie te wijzigen of terug te trekken)