line-6-relay-v75-sc-microfoon

Nu de draadloze microfoon serie van Line 6 compleet is met een XD-V35 / XD-V55 en XD-V75, is het tijd voor het eerste nieuwe microfoonmodel in deze serie. Line 6 trapt af met de V75-SC  met super-cardoide richtkarakter.

Dit model is met name ontwikkeld voor gebruik op luidruchtige podia waarbij de kans bestaat dat een zangmicrofoon veel van de instrumenten rondom oppakt. Het super-cardoide karakter zorgt voor een goede afscherming van omgevingsgeluiden. Ideaal dus voor iedere Rock/Pop bands of bij gebruik met een Vocal Harmony processor waarbij de microfoon super richting gevoelig moet zijn.

Verder is deze microfoon op een aantal punten anders dan onze XD-V75 modellen;

– Geleverd in een luxe hardcase
– Geleverd met een luxe “zilveren” en zwarte kop, batterijen en een microfoon stand adapter.
– Het metaal & de coating zijn vernieuwd waardoor er een betere grip is
– 4 nieuw ontwikkelde Super Cardiod Models van de Shure Beta 58, EV N/D767, Audix D5 en onze eigen Line 6 model.

line-6-draadloze-microfoon

Deze microfoon wordt NIET met een ontvanger geleverd. Als je nog geen ontvanger hebt moet een losse XD-V35 / 55 of 75 ontvanger worden aangeschaft. Heb je al een Line 6 draadloos systeem, dan kun je deze microfoon gebruiken met je huidige ontvanger i.p.v. de microfoon waar je nu mee zingt.

Lees meer op: www.line6.com

Levertijd: Vanaf nu leverbaar bij jouw Line 6 dealer!

Bekijk hieronder de voordelen van een digitale draadloze microfoon