Pearl introduceert als eerste de ‘Wedge Tri-Side Cajon‘. Hiermee stappen ze af van het traditionele vierkante model en wordt, door de drie-zijdige opzet een betere speelpositie bereikt voor beide handen. Normaal speel je met twee handen op 1 vlak waardoor je armen een wat gebogen houding moeten aannemen. De Tri-Edge Cajon volgt de anatomie van je lichaam waarbij je beide armen recht naar beneden kunt laten hangen en je direct een comfortabele speelpositie bereikt. Iedere hand bespeelt een eigen kant van de cajon.

Deze cajon heeft een fiberglas constructie en is voorzien van een een vast snare mechaniek. De bredere achterkant van de cajon doet dienst als een grotere ‘klankkamer’ waardoor hij de sub-laag frequenties nog beter weergeeft. Een innovatieve nieuwe cajon die je zeker aan percussiesetup moet toevoegen!

Richt verkoopprijs: 349,- incl. BTW

Levertijd: Juli/Augustus 2013

Pearl-PCJ-3000-B-Wedge-Tri-Side-Cajon

 

pearl-the-wedge-pcj-3000b