8-step-program

 

Creatief nieuws voor alle ‘freaks’ en ‘geeks’ van Electro Harmonix. Deze 8-Step Program Sequencer kan worden aangesloten op ieder analoog apparaat en geeft je sequencer-achtige controle over parameters die reageren op expressiepedalen of CV-generatoren zoals oscillatoren, filters, delay parameters, noem maar op. Een aardig technisch verhaal…

Het komt erop neer dat deze sequencer op een ritmische manier de klank van effectpedalen en synthesizers kan beïnvloeden. Je kunt bijvoorbeeld een Moog Little Phatty filter bedienen via Control Voltage, de Electro Harmonix HOG2 bedienen via de expressiepedaal ingang, het tempo aanpassen, de lengte van de sequence bepalen, de richting van de sequence veranderen, you name it!

Al met al blijft het lastig te vertalen hoe creatief de 8-Step Program Sequencer eigenlijk is en wat je er allemaal mee kan, want de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Kijk daarom naar onderstaande presentatie en zie het zelf !

Meer informatie op: www.ehx.com