VicFirth HingeStix zijn gemaakt als ‘studie stokken’ voor drummers en percussionisten om er voor te zorgen dat je je stokken altijd op de juiste manier vast houdt. M.b.v. instelbare plastic doppen kun je de exacte positie van de duim, wijs- en middelvinger bepalen.

Elke keer als je de HingeStix beet pakt bereik je direct het juiste balanspunt. Daarnaast ontwikkel je de juiste techniek om de perfecte rebound van de drumstok te ervaren. Het resultaat is een meer ‘relaxte’ manier van spelen waardoor je hand minder ‘moe’ wordt. Het is onmogelijk om de stokken op een verkeerde manier vast te houden dankzij het unieke ontwerp van de stok.

 

vic-firth-5A-hinge-stix-drumstokkken

 

vic-firth-SD1-HS-hinge-stix-drumstokken

VicFirth HingeStix worden leverbaar in de twee populairste VicFirth maten: American Custom SD1 en American Classic 5A. Bij ieder set worden twee verstelbare doppen geleverd. Hierdoor kun je het beste balanspunt zoeken dat past bij jouw drumspel.

Meer informatie op: www.vicfirth.com