Gitaartabs.nl introduceert een nieuw concept, GitaartabsPlus (GT+).

Gitaartabs+ is een uniek concept in de Benelux. Voor een betaalbare prijs worden online video gitaarlessen, tabs, songs en akkoorden met hoge kwaliteit aangeboden.

Ervaren en conservatorium docenten geven de online video gitaarlessen. Van beginnende tot en met de ervaren gitarist is er van alles te vinden bij Gitaartabs+. Je leert gitaar spelen en je eigen stijl ontdekken.

Docent

Jesse Buitenhuis heeft de promo opgenomen die vandaag wordt gepubliceerd. Bij Gitaartabs geeft hij verschillende lessen, waaronder een les in het vrij meespelen op de gitaar. De les begint eenvoudig, maar zal snel op gevorderde niveau komen.

Jesse geeft les in Utrecht, zowel op akoestische als elektrische gitaar, in de stijlen Jazz, Pop, Rock, Blues en Folk. Jesse heeft een conservatorium opleiding.

Over Gitaartabs

Oprichter en beheerder van Gitaartabs.nl Jan van der Heide (37): “We zijn twee jaar bezig geweest om de site zo te krijgen zoals hij nu is. Ook gitaartabs-plus is hier een onderdeel van. We investeren elke maand in het nieuwe content, dus de lessen, tabs en verbeteringen. Gitaartabs is nooit helemaal af en zal altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en kansen”.

Gitaartabs is, met 10 jaar, de oudste tabs site van Nederland en België en heeft inmiddles meer dan 50.000 leden. Onder de leden bevinden zich niet alleen gitaristen, ook drummers, zangers en toetsenisten.

Kijk voor meer informatie en videopresentatie van alle services van GitaartabsPlus op www.gitaartabs.nl/plus

Logo v1.0

gitaartabs-online-gitaarlessen

gitaartabs-video-2