Met de Native Instrument Z1 kun je op een professionele manier dj’en op je iPad en iPhone. NI levert voor dit doel de geavanceerde dj-software Traktor Pro 2 en de Z1 is perfect toesneden op de integratie in een syteem met Traktor Pro 2 als basis.

Kontrol Z1_setup

De Native Instrument Z1 is voorzien van twee soepel lopende faders + een comfortabele X-fader en levelmeters, volwassen filter- en eq-secties en een cue-sectie om de deck van je keuze te voor-afluisteren.

De Z1 kun je rechtstreeks op je versterkingssysteem aansluiten en in combinatie met de Kontrol F1 en de Kontrol X1 bouw je rondom je iPad of iPhone een set-up waarmee je elke dj-set aankunt. De X1 biedt de bediening van de meest diepgaande functies van Traktor en met de F1 kun je op clip-gebaseerde wijze fragmenten, loops en effecten starten.

De voordelen zijn overduidelijk: je hebt alles bij de hand in een ultracompacte set-up en qua functionaliteit lever je helemaal niets in. Sterker nog: met deze set-up kun je meer dan met menige traditionele dj-installatie.

Kontrol Z1 top

 

De prijs van de NI Z1 is € 199,-. Meer informatie over de Native Instruments Z1 vind je op de Z1-pagina op de NI-website.