LD Systems breidt hun uitgebreide lijn eindversterkers uit met drie nieuwe modellen, de XS200, XS400 en XS700. Deze Class D eindversterkers leveren respectievelijk 2x 100 Watt, 2x 200 Watt en 2x 350 Watt en hebben een 1He hoge behuizing. Hierdoor zijn ze ideaal voor een portable versterkerrack maar uiteraard ook voor vaste installaties.

LDXS200_6

De XS-eindversterkers zijn rijk uitgerust. Zo hebben alle modellen gebalanceerde XLR, jack en RCA ingangen en speakON en schroefterminal luidspreker aansluitingen. Schuifschakelaars aan de achterzijde maken diverse functies toegankelijk zoals de ingebouwde limiter, mogelijkheid voor aanpassen van het ingangssignaal niveau en de mode waarin de versterker kan worden gebruikt (Parallel, Bridge of Stereo). Aan de voorzijde hebben alle modellen een uitgebreide leduitlezing voor de status van de versterker en het ingestuurde signaal.

Al deze mogelijkheden in acht genomen zou je haast denken dat je een stevig bedrag moet neertellen, maar niets is minder waar. LD Systems heeft gezorgd dat, zelfs als je budget heel krap is, een XS-versterker kunt aanschaffen, het instapmodel is al te koop voor 219,- incl. BTW!

Verkoopprijzen:

  • LD Systems XS 200 – 219,- incl. BTW
  • LD Systems XS 400 – 259,- incl. BTW
  • LD Systems XS700 – 299,- incl. BTW

Meer informatie op www.ld-systems.de