MusicGear is er nog lang niet klaar mee! Sterker nog: we beginnen nu pas warm te lopen, want we doen er gewoon nóg een schepje bovenop. We willen zo veel mogelijk mensen laten delen in onze passie voor muziek en voor apparatuur en instrumenten waarmee je muziek kunt maken. Daarom verloten we onder MusicGear-bezoekers een heftig en inspirerend effectpedaal: de Mooher Cruncher. Dit doen we in samenwerking met Gitaarbizz.nl. De loting vindt plaats zodra we 1.000 ‘Vind-ik-leuks’ op onze Facebook-pagina zijn gepasseerd.

De Mooer Cruncher is een zeer geslaagd distortion-pedaal met veel dynamiek, een krachtig midden en veel boventonen, dus niet alleen maar puur overdrive. De afmetingen zijn bijzonder compact en de constructie is zéér solide. De verkoopprijs is € 69,-, maar MusicGear-bezoekers maken kans op een gratis exemplaar. We verloten er namelijk één en die komt toe aan iemand die de volgende acties onderneemt:

1- Ga naar onze Facebook-pagina
2- ‘Vind-ik-leuk’ onze Facebook-pagina, als je dat nog niet gedaan hebt (rechts bovenaan)
3- Deel het bericht over deze verloting op je eigen tijdlijn of die van een ander.

Voor je het in de gaten hebt, kun je de Mooer Crucher aan je pedal board toevoegen en als je onverhoopt buiten de loting valt, heb je in elk geval aangegeven dat je graag op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van muziek maken, opnemen en versterken. Daar gaat ’t om!