Iedere zanger/zangeres kent ongetwijfeld de SE-serie in-ear oortelefoons van Shure. Deze serie wordt nu uitgebreid met de SE846. Voor de SE846 heeft Shure het maximale van zijn design-team gevraagd wat heeft geresulteerd in een drie-weg in-ear oortelefoon met subwoofer.

shure-se846-oortelefoon

Het unieke aan de SE846 is dat hij door verwisselbare inserts qua klank kan worden aangepast. Shure noemt deze klankcorrecties ‘balanced’, ‘warm’ en ‘bright’. M.b.v. een low-pass filter kan het laag worden bijgesteld (-3dB/90Hz en -10dB@250Hz) zodat je controle hebt over de subwoofer zonder dat het detail of definitie van het totaalgeluid aan tast.

Een aantal andere belangrijke kenmerken zijn:

  • Ergonomische vorm met ‘over-ear’ design
  • Verwisselbare kabel met ‘Wireform Fit’
  • Duurzame Kevlar kabel
  • Inclusief twee kabels van verschillende lengte

Verwachte levertijd: Augustus 2013

Meer informatie: www.shure.nl

shure_se846-incl-accessories