amt-stonehead-50-4-versterker

De AMT Stonehead 50-4 zal veel ‘heavy metal’ gitaristen aanspreken. Deze compacte vier-kanaals versterkertop levert 50 watt vermogen en weegt slechts 5Kg! Nou is dat natuurlijk niet van het allergrootste belang als je gewend bent met een paar 4×12 cabinets te sjouwen, maar alle kleine beetjes helpen!

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om zijn geluid. Deze solid-state versterker heeft een pre-amp sectie gemaakt op basis van JFET technologie die zeer effectief de klank van een buizen pre-amp emuleert. Het hoge interne voltage maakt dat de versterker maakt dat de kanalen hun dynamische karakter behouden op alle volume terwijl je gitaarklank niets aan authenticiteit verliest. Ondanks het feit dat AMT een relatief nieuwe speler op de gitaarmarkt is zijn we er van overtuigd dat ze in no-time hun plaats zullen vinden tussen alle andere merken, zeker als je de prijs/kwaliteit van deze versterkers in ogenschouw neemt.

Verkoopprijs: 549,- incl. BTW

Importeur: www.gitaarbizz.nl

Kijk voor meer informatie en specificaties op: www.gitaarbizz.nl

  • amt-stonehead-50-4-persectief

amt-electronics-stonehead-50-4-achterkant

 

Verkoopprijs: 549,- incl. BTW

Importeur voor nederland: www.gitaarbizz.nl