Als je het over mooie, genereuze acties hebt, doet Native Instruments een bijzonder stevige duit in het zakje. Ze geven via Facebook 50 softwarepakketten weg: van een set plug-ins voor in je DAW (digital audio workstation), zoals de Solid Mix Series, tot en met vrijwel het complete NI-oeuvre in het pakket Komplete 9 Ultimate, waarin zich dan vanzelfsprekend ook weer de Solid Mix Series bevindt.

screenshot_splash590px

Eigenlijk mag niets uit deze serie pakketten ontbreken in je DAW. Er zitten uitmuntend klinkende drumsamplers in, zoals Battery 4, en sampleplayers met ongelofelijk veel mogelijkheden en een immense library, zoals Kontakt 4, tot en met superbe synth engines als FM8, Absynth, Massive en Reaktor, die je kunt gebruiken om schitterende presets af te spelen of om zelf synths te bouwen.

Je hoeft er bijna niets voor te doen. Kijk op de Facebook-pagina van NI Komplete.

packshots590px