Het nieuwe EBS Billy Sheehan Signature Drive pedaal is ontwikkeld door EBS in samenwerking met Billy himself. Het pedaal is gebaseerd op het concept van het mixen van een clean en een licht vervormd signaal waarbij de mogelijkheid ontstaat om de lage, broodnodige, frequenties te behouden en een betere balans tussen vervorming en klankdefinitie te krijgen.

Ingebouwde compressor

De mogelijkheid om compressie toe te passen maakt dat je losse gespeelde tonen ook op hoger volume goed hoorbaar blijven. Er zijn drie modes voor de interne compressor: High, Mid en Off. Voor de Mid setting is er intern een potmeter geplaatst waarmee het compressieniveau kan worden aangepast. Er is ook een potmeter om het Threshold niveau in te stellen.

Ben je bassist en zoek je een effectpedaal om wat meer variatie in je klank aan te brengen, dan adviseren wij om dit pedaal zeker eens bij je EBS dealer te gaan uitproberen!

Verkoopprijs: 249,- incl. BTW

Importeur voor Nederland: BMI Groothandel / www.bmi.nl