peavey-max-basversterkers
Peavey bouwt al meer dan 30 jaar basversterker combo’s en heeft daarin een stevige reputatie opgebouwd. Het is dan ook niet voor niets dat ze de Max-serie basversterkers een stevig onder handen hebben genomen!

De Peavey MAX bascombo’s zijn leverbaar in een bereik van 15 watt tot 200 Watt en zijn daarmee de ideale oefenversterkers die zich uiteraard ook helemaal thuis voelen in de studio of op het podium.

Je kunt het geluid volledig aanpassen m.b.v. exclusieve ‘amp voicings’ en de gepatenteerde TransTube buizen emulatie. Je zult een massa aan laag plus de scherpe attack en helderheid van solid-state versterkers ervaren! Je kunt ook een mp3- of cd-speler aansluiten en jammen met je favoriete songs. Tegen de tijd dat het volume eigenlijk omlaag moet plug je gewoon een hoofdtelefoon in!

Bekijk alle modellen op www.peavey.com