medeli-drummonitors

We kennen Medeli als een van de belangrijkste merken op het gebied van betaalbare digitale drumstellen. Tot voor kort was alleen de AP30 drummonitor leverbaar. Met de steeds goter wordende collectie digitale drumstellen wordt nu ook het aantal drummonitors uitgebreid. De collectie worden aan de bovenkant uitgebreid met de AP40 en de AP50 drummonitors.

Medeli-AP40-Drummonitor

De Medeli AP40 heeft een 10″ coaxiale luidspreker en levert 50 watt vermogen. Hierdoor is het een ideale monitor om thuis te oefenen maar zeker ook in de repetitieruimte kan hij je van het nodige volume voorzien. De AP40 heeft twee ingangen, een voor je digitale drumstel en een extra aux-ingang om een mp3- of andere speler aan te sluiten.

Verkoopprijs: 229,- Euro incl. BTW

Medeli-AP50-drummonitor

 

De Medeli AP50 is het topmodel uit de drummonitor serie en bestaat uit een subwoofer en twee satellietspeakers. De woofer heeft, net als de AP40, een 10″ speaker, de satellietspeakers hebben 3″ speakers. Dankzij het gescheiden systeem zit je als ware midden in je geluid waardoor de klankervaring nog veel meer lijkt als dat je op een akoestisch drumstel speelt. De AP50 levert 60 Watt vermogen. M.b.v. de drie-delige toonregeling kan er meer bas, mid- of hoog ingedraaid worden.

Verkoopprijs: 289,- incl . BTW

Kijk voor meer informatie of een dealeroverzicht op www.calimex.nl