Ja hoor, het is een feit: de Facebook-pagina van MusicGear is tot en met gisteren meer dan 750 ge-Liket en daar was het allemaal om te doen. We wilden zo veel mogelijk mensen duidelijk maken dat het de moeite waard is om al het nieuws over muziekinstrumenten en opname- en versterkingsapparatuur te volgen via MusicGear en dat is gelukt.

Het is onmogelijk dit te bereiken zonder lezers die dat ondersteunen en die MusicGear klaarblijkelijk interessant vinden, en daarom verlootten we vorige maand een set IK Multimedia iLine, een luxueuze collectie (verloop)kabels voor mobiel gebruik en dan vooral in combinatie met iOS-apparaten, Android’s, Windows Phone’s en wat dies meer zij. We hebben vanmorgen lukraak in de lijst van mensen die de wedstrijd via Facebook hebben gedeeld geprikt, gecheckt of de persoon die daaruit kwam ons heeft ge-‘Vind-ik-leukt’ en inmiddels weten we wie de winnaar is:

Anthony van der Haagen

De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld van het winnen van dit superhandige kabelsetje en kan dit binnenkort thuis verwachten.

iLine_Cables_34_590px

Houd MusisGear.nl en onze Facebook-pagina in de gaten, want zo blijf je op de hoogte van het laatste en meest inspirerende nieuws, en wie weet wat we nog meer in petto hebben…