Novation-Launchpad-App

Met de  Novation Launchpad App kun je beats maken en loops triggeren op je iPad. De App zit bomvol loops en sounds van hoge kwaliteit die kunnen worden gecombineerd via het 8×6 multicolor Launchpad Grid. De ingebouwde time-stretch functie zorgt ervoor dat je beats altijd in sync zijn!

novation-launchpad-app-1

De Launchpad App heeft een aantal van de belangrijkste functies van de hardware uitvoering. Veel complexe functies zijn, met het oog op gebruikersgemak, weggelaten. Met acht faders kun je snel volumes aanpassen en een eenvoudige FX-mode biedt coole DJ-effecten zoals Stutter-FX en Synced Filter FX waardoor je je mix nog spectaculairder kunt maken.

novation-launchkey-controller

Combineren met je Novation LauchKey Controller?

Dat kan! De Launchpad App kan je LaunchKey Controller, samen met de Launchkey App, omtoveren in een synth/loop workstation zodat je volwaardige producties met je iPad kunt maken. De Lauchpads van je controller kun je gebruiken om loops in de App te triggeren.

De Launchpad App wordt geleverd inclusief een gratis sample pack met drumloops, synth lines en artist packs van Loopmasters.

Vanaf nu GRATIS verkrijgbaar! Ga hier naar de launchpad app