ez-acoustics-speaker-pads

Heb je het gevoel dat er meer te halen is uit je studiomonitors? Waarschijnlijk gaat dat lukken met deze EZ Acoustics Speaker Pads.

Er zijn meer factoren, als alleen de monitor zelf,  die bepalen of je studiomonitor goed klinkt. De plaats waar hij staat t.o.v. de wand, de ondergrond waarop hij staat en de ruimte waarin hij staat. Met name de ondergrond waarop de monitor staat wil nogal eens voor problemen zorgen. Dit los op met de EZ Acoustics Speaker Pads.

Deze pads zijn gemaakt van foam met een hoge dichtheid. Ze voorkomen dat de tafel of het tableau waarop de monitor staat mee gaat resoneren. Veel klank en energie van de monitor gaat hierdoor vaak verloren en je krijgt geen eerlijk klankbeeld.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, ze kosten maar 35,-. Je zult direct resultaat hebben zodra je je studiomonitors op deze EZ Acoustics Speaker Pads plaatst!

Voor meer informatie: www.onetouchmedia.nl