In samenwerking met IK Multimedia verloten we de onlangs geïntroduceerde  IK Multimedia iLine Mobile Music Cable Kit. Wil je kans maken op deze Cable Kit?

1- Ga naar onze Facebook-pagina.
2- ‘Vind-ik-leuk‘ onze Facebook-pagina.
3- Deel het bericht over deze actie met je vrienden.

Je maakt vervolgens automatisch kans op deze fantastische prijs.

Zodra 750 mensen onze Facebook-pagina hebben ‘ge-Liket’ gaat de prijs eruit. Deel de actie met je vrienden en hoe eerder we bij 750 zijn, des te eerder is er een winnaar! Sterker nog: de kans wordt steeds groter want we zitten er nog maar 70 ‘Likes’ vanaf.

Ga hier naar onze Facebook-pagina.

iLine_pouch_006_590px

Nooit zonder verbinding

De iLINE Mobile Music Cable KIT is een complete collectie van 6 hoogwaardige audiokabels en wordt geleverd in een handig reis-etui. Speciaal ontworpen voor gebruikers van smartphones, tablets, mp3-spelers en laptops met de ‘tools’ die nodig zijn om elk signaal te routen in elke (audio) situatie. Ontwikkeld voor hoogwaardige audiokwaliteit.
Alle iLINE kabels zijn vervaardigd in Italië van hoog waardige componenten zoals 24K goud-plated pluggen en zuivere koper geleiders die niet oxideren. De verkoopprijs is € 49,99. Meer over iLine vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in andere IK Multimedia producten? Ga hier naar de IK Multimedia Website.