Yamaha introduceert twee nieuwe modellen in de MGP-mixer lijn, de MGP24X en MGP32X. Na de introductie eerder dit jaar van de 12- en 16-kanaals volgen er nu twee modellen voor toepassingen waar wat meer kanalen nodig zijn. Het opvallende is dat Yamaha de prijs van deze mixers heel concurrerend heeft kunnen houden als je kijkt naar wat ze bieden!

yamaha_mixer_mgp32x_front

Zo gebruikt Yamaha voor deze mixers Class A preamps volgens het nieuwe Darlington principe die een ongelofelijke vette sound en dynamiek verzorgen. Zoals ook bij andere mixers uit deze serie zijn ook verschillende kanalen uitgevoerd met ‘1-Knop Compressor’, een eenvoudige manier om microfoonsignaal onder controle te krijgen

Yamaha’s REV-X reverb effect vinden we ook terug in deze mixer. Er is keuze uit 16 digitale effecten waarvan m.b.v. een parameterknop het effect nog is te veranderen.

Sluit je iPod aan op de speciaal daarvoor aanwezige ingang. Deze aansluiting biedt veel meer mogelijkheden dan alleen maar afspelen van digitale audio. Met de MGP Editor ben je in staat om de effectparameters vanuit je iPhone te veranderen.

Meer lezen over deze mixers? Ga naar www.yamahaproaudio.com.

Verkoopprijzen:

Yamaha MPG24X 1099,- ex. BTW

Yamaha MGP32X 1299,- ex. BTW