Natuurlijk kun je voorzichtig beginnen met Cubase AI of een ander lite-versie Cubase, maar nu heb je de mogelijkheid om een volledig werkende versie van de laatste editie van Cubase – 7 dus – uit te proberen. Natuurlijk: het is maar voor 30 dagen, maar het geeft je wel de mogelijkheid om alle nieuwe snufjes van Cubase tot op de bodem te onderzoeken.

channel_strip

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe mixer, de geïntegreerde channel strip, de Chord Track om je opnames op slimme manier te harmoniseren – letterlijk, inclusief de audiotracks en hoe het is om via internet met andere muzikanten te musiceren voor werkelijk wereldwijde producties? Hier is je kans om te kijken of het voor je werkt of niet.

Afbeelding 3

Je hebt wel een USB-eLicenser nodig om jouw versie van Cubase tijdelijk te autoriseren. Bedenk wel dat je sneller verslaafd bent dan je denkt. Cubase 7 is voor talloze professionele musici, producers en componisten dagelijkse kost en in die zin onmisbaar gereedschap.

Ga naar de Steinberg-site om jouw trial-versie van Cubase 7 te downloaden.