In het totaal presenteert IK Multimedia drie nieuwe producten volledig gericht op muzikanten die iPad’s gebruiken. Het gaat om een de iKlip 2, waarmee je een normale iPad aan je microfoonstandaard kunt bevestigen, de iKlip 2 voor de iPad mini en de iKlip Studio, een tafelstandaard voor de iPad mini.

03_2_iKlip2_iPad3rd_music590px

Als je je iPad live gebruikt, bijvoorbeeld om je teksten weer te geven of bladmuziek of akkoordenschema’s, kun je ‘m natuurlijk los ergens op leggen of met gaffertape vast tapen, maar beter is het om ‘m klemvast aan je microfoonstandaard te monteren. In de studio of bij de piano is het veel handiger om je iPad op een stevige standaard op een vrij oppervlak rechtop te zetten. Je hebt er beter zicht op, doordat de hoek instelbaar is en de rubber voetjes voorkomen dat je kostbare iPad wegglijdt.

Samsung-orizz_studio590px

De iKlip Studio voor werkt trouwens net zo goed voor een iPad of iPad mini als voor welke andere 7″ tablet of reader ook.

0070_iklipstudio_back_ipad_irig_bracket590px

Deze drie clips zijn lichtgewicht en tegelijkertijd buitengewoon degelijk.

  • Meer informatie over de iKlip 2 voor iPad en voor iPad mini.
  • Meer informatie over de iKlip Studio voor iPad mini.