De Proel Flash luidsprekerserie loopt al weer wat jaren mee aan het audiofront en is gebleken een zeer veelzijdige speaker te zijn voor zowel vaste als mobiele geluidsystemen. Proel introduceert de HDA uitvoering van deze speaker, een soort ‘Turbo’ versie van de gewone Flash met een ingebouwde DSP processor.

De Flash HDA wordt leverbaar met een 12″ en 15″ woofer. Om het gewicht van de luidspreker laag te houden is voor een combinatie van een Class D versterker en een kunststof behuizing gekozen. De interne eindversterker levert een piekvermogen van maar liefst 1200 Watt! De gebruikte speakers zijn van het merk Celestion, ook niet de minste!

Zowel de Flash12HDA als Flash15HDA zijn voorzien van een ingebouwde 40-bit/96kHz CORE DSP met o.a. dynamische EQ en 4 verschillende equalizer presets Flat, DJ, Speech, Monitor). Hiermee wordt zijn klank optimaal aangepast naar de toepassing waarvoor je hem wilt inzetten.

Verkoopprijs:

Proel Flash12HDA 895,- Euro incl. BTW

Importeur voor Nederland: Heuff / www.heuff.nl

proel-flash-12-hda-actieve-luidspreker

proel-flash-12-hda-actieve-luidspreker-achterzijde