palmer-fab5-gitaarversterker

De Palmer FAB5 is een nieuwe buizenversterker met een gaaf ‘retro’ uiterlijk. Hij is voorzien van een 10″ Eminence Ragin Cajun speaker en heeft een uitgangsvermogen van 5 Watt.

De FAB5 is een ‘volledig buizen’ versterker met een 12AX7 buis in de voorversterker en een 6V6 buis voor de eindversterker die samenwerkt met een EZ81 rectifier. Hierdoor is de Palmer FAB5 uitermate geschikt voor Blues en Rock stijlen. De ‘natuurlijk’ klinkende vervorming en directe, levendige respons, zijn kenmerkend voor dit type gitaarversterker.

De FAB5 heeft een interne powersoak waarmee, bij volle vervorming, het totaalvolume tot ongeveer de helft kan worden teruggebracht. Hierdoor kun je hem ook gewoon in slaapkamer gebruiken..

Mocht je meer willen, bijvoorbeeld op het podium, dan kun een extra speaker aansluiten. De Palmer FAB5 heeft een boost functie die met de volumeknop of m.b.v. een optionele voetschakelaar kan worden bediend.

Verkoopprijs: 499,- incl. BTW

Meer informatie: www.palmer-germany.com

palmer-fab5-2palmer-fab-5-3