arx-i-di

Tablets en smartphones worden steeds vaker gebruikt als audio-afspelers bij AV presentaties en seminars, door DJ’s of bij live sound. Het probleem van de directe uitgang van een smartphone of tablets is zijn ongebalanceerde signaal waardoor vaak hinderlijke brom in het signaal ontstaat.

De ARX i-DI lost dit probleem op!

Deze phantom powered, transformer isolated, direct box is de onmisbare tool om audio uit tablets of smartphones te krijgen en af te spelen via een installatie. De uitgangen van de ARX i-DI zijn gebalanceerde  XLR connectoren. Het signaal kan vervolgens met gebalanceerde microfoonkabels naar een geluidsinstallatie worden gestuurd. De i-DI heeft een stevige metalen behuizing en is voorzien van een professionele Amphenol connector.

Importeur voor Nederland: Match AV / www.matchav.nl

arx-i-di-convertor