Als je je op professionele basis bezighoudt met audio, video, film en met computer graphics zul je morgen en overmorgen naar Hilversum moeten. In Studio 22 op het Mediapark presenteren 90 exposanten hun producten op het gebied van pro-audio, pro-video, broadcast/ENG, distributie/telecommunicatie, theatertechniek, productie en post-productie.

Er zijn inloopsessies en workshops waarin je je kennis kunt bijwerken; dit is dé gelegenheid om jezelf te informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties.

avm_beurs_38

 

Ook is dit de plek om te netwerken en je eigen expertise onder aandacht te brengen van collega’s en potentiële opdrachtgevers.

Er is natuurlijk veel aandacht voor de typische broadcast-activiteiten en andere AV-gerelateerde zaken, maar er zijn ook opvallend veel bedrijven die zich specifiek bezighouden met muziekproductie. Een exposantenlijst vind je hier. Meer over deze beurs voor professionals in geluid en beeld vind je op www.avm-broadcasting.com.