rme-madiface_xt_bg

Ook dit jaar introduceerde het Duitse RME weer veel nieuwe high-end materialen op de Frankfurt Musik Messe, waaronder de nieuwe MADIface XT.

De MADIface XT kan worden gezien als ’s werelds eerste USB3.0 audio interface. Hij heeft niet alleen drie MADI I/O’s met 64 kanalen ieder maar ook 2 Mic/Line inputs, 2 XLR Line een stereo hoofdtelefoon plus een AES/EBU  I/)- Totaal 194 audio inputs en 198 audio outputs!

Daarnaast heeft hij verschillende MIDI poorten via USB, MADI en de standaard DIN aansluiting. Om het allemaal aan de gang te krijgen met de onovertroffen RME geluidskwaliteit moet de MADIface XT worden gebruikt met een externe PCI Express en USB 3.0 voor dataoverdracht op hoge snelheid.

De RME MADIface XT maakt ook gebruik van Totalmix FX en kan volledig standalone worden gebruikt, via MIDI worden bediend en nog veel meer.

Tevens kondigde RME TotalMIx FX App voor iPad aan waarmee je volledige hardware controle krijgt over de mixer en DSP effecten van o.a. Fireface UFX, UCX en Babyface.

Kijk voor meer informatie op www.rme-audio.de

rme-totalmix-fx-app