yamaha-psr-e243-keyboard

De nieuwe Yamaha E-serie keyboards bieden alles dat je nodig hebt om kwalitatief hoogwaardige muziek te maken, inclusief de studiefuncties van de Yamaha Education Suite, alles in één betaalbaar keyboard.

Beide modellen hebben een volledig nieuw ontwerp en bieden spelers meer geluiden en stijlen om te ontdekken, dan ooit tevoren: 385 klanken en 100 ritme stijlen in de Yamaha PSR-E243 en 550 klanken en 136 ritmestijlen in de Yamaha PSR-E343. Deze ongelooflijke keyboards beschikken over 61 toetsen van normale grootte, en de PSR-E343 is zelfs aanslaggevoelig.

yamaha-psr-e343-keyboard

De ultrabreedstereo-DSP en de ingebouwde luidsprekers geven een fantastische spreiding en creëren een ruimtelijker geluid. Met de nieuwe master-EQ kunt u het algemene geluid optimaliseren met verschillende EQ-instellingen.

Verder beschikt de Yamaha PSR-E343 over registratiegeheugens en is er een AUX-lijningang toegevoegd. Dankzij de Melody Suppressor (melodieonderdrukker) kunnen spelers de leadpartij in het AUX-ingangssignaal in niveau verlagen en samen met hun favoriete songs van mp3-spelers meespelen.

Daarnaast biedt Yamaha de iOS/Apple-muziekapps ‘My Music Recorder’ en ‘Sound Controller’ voor iPhone, iPad en iPod Touch die uw ervaring met muziek maken uitbreiden en verbeteren.

Kijk voor meer informatie op: www.yamaha.nl