DE-Gregorio-Drumbox-Travel

Cajonbouwer DeGregorio komt met een nieuw concept op het gebied van Cajons, de Drumbox. Uniek aan deze ‘Travel Cajon’ is dat het volledige bassdrumpedaal, dat tevens wordt bijgeleverd, dankzij een verwijderbaar achterpaneel, volledig in de cajon kan worden opgeborgen.

De DeGregorio Drumbox heeft een slagvlak dat aan de voorzijde met de hand wordt bespeeld en een speciaal slagvlak aan de zijkant dat zorgt voor de bassdrumklank. Je hoeft dus niet meer met je hand te zorgen voor de ‘kick’ klank, dat kan nu gewoon met je voet waardoor je beide handen vrij hebt voor allelei ritmische variaties.

Met de DeGregorio Drumbox Travel introduceert deze Spaanse cajon fabrikant een revolutionaire nieuwe toepassing waar veel cajonspelers hun muzikale mogelijkheden mee uit kunnen breiden.

Mer informatie op: www.dickvisser-musicsales.nl

Verkoopprijs: 645,- Euro incl. BTW

De-Gregorio-Drumbox-Travel_2

DeGregorio-Drumbox-Travel-3