Op zaterdag 25 en zondag 26 mei houdt Bax-shop in Goes open dagen. Gedurende het hele weekend zijn er optredens van bekende artiesten en dj’s als Rafaella, Niels Geusbroek, Lucky Charmes, Cesar Zuiderwijk, Moke en Tessa Boonkamp. Ook zijn er workshops van productspecialisten van Steinberg, Roland, Native Instruments, Ableton, Pioneer, Allen & Heath, Yamaha en Behringer. De workshop gaan zowel over muziekinstrumenten en opnameapparatuur/software als over dj’en en dj-apparatuur. Voor de workshops is het gewenst om je in te schrijven, wat kan met dit formulier.

Naast de optredens en de workshops is er een beurs waarop leveranciers hun meest courante modellen presenteren en zijn er demonstraties in de diverse afdelingen van de showroom van Bax-shop. Op zaterdag is er ook een tweedehandsmarkt waarop je zelf je gebruikte apparatuur aan de man kunt brengen.

Beide dagen beginnen om 10:00 uur en duren tot 16:00 uur. Meer informatie over de open dagen vind je op de betreffende internetpagina van Bax-shop.