Native Intsruments heeft nu, naast Traktor voor de iPad en Traktor Pro 2 voor op de computer ook een app die draait op een iPhone of iPod Touch. Het aardige is dat deze app zo veel biedt wat Traktor Pro ook heeft, dat je je livesets vrijwel compleet kunt voorbereiden op je iPhone of iPod Touch. Door middel van DropBox zorg je ervoor dat je computer onmiddellijk toegang heeft tot wat je op je iPhone, iPod of iPad hebt voorbereid. Je kunt vanzelfsprekend je songs uit je iTunes-libary gebruiken.

IOS_loop

Natuurlijk is Traktor DJ voor de iPhone/iPod aangepast aan het kleinere formaat, maar vrijwel alle features, inclusief de twee decks met filters en driebands-EQ en de handige slice-, cue-, loop- en zoomfaciliteiten staan je ter beschikking. De bediening is, zoals gebruikelijk bij iOS-apparaten, zeer comfortabel en intuïtief.

IOS_tempo

Meer info vind je op de site van Native Instruments, waar je alvast uitgebreide tips over het gebruik krijgt. Je vindt ze hier.