vox-ukulele

 

Het steeds populairder worden van de ukulele heeft Vox er toe aangezet een elektrische ukulele met ingebouwde speaker te introduceren. Deze nieuwe serie ukuleles wordt omstreeks Juni in Nederland verwacht.

De Vox Ukelectric  is een solid-body ukulele die je overal kunt laten horen. Hij heeft een traditionele druppelvormige body waarin een kleine 3″ speaker is geplaatst. Vox gaat dit model leveren in vier verschillende kleuren, Natural Brown, Black Burst, Red Burst en White.

Het volume is regelbaar, met de speaker uitgeschakeld geeft hij nagenoeg geen geluid en kun je hem dus prima als ‘Silent Ukulele’ gebruiken. Ideaal om thuis te studeren zonder de rest van de familie in de weg te zitten. Vox levert het instrument in een luxe softcase zodat je hem gemakkelijk mee neemt.

Specificaties:

  • Bodyvorm: Concert
  • Materiaal: Mahonie
  • Toets: Rosewood
  • Schaallengte: 384mm
  • Uitgangsvermogen: 2 Watt
  • Speaker: 3″ / 8 Ohm
  • Voeding: 9 Volt blokbatterij

Kijk voor meer informatie op www.voxamps.com