De Digitech Vocalist Live FX brengt je vocalen op een hoger plan. Of het nu gaat om het toevoegen van kwaliteitseffecten als galm (Lexicon!) en compressie (dbx!) of het dubbelen van je stem en het genereren van meerstemmige koortjes. Geheid dat het beter gaat klonken.

Vocalist--Live-FX-Rear_590px

De faciliteiten van de Digitech vocalist live fx zijn dan ook imposant. Je hebt een channel strip met microfoonvoorversterker en fantoomvoeding tot je beschikking, waarmee je het allerbeste uit je microfoon naar boven brengt. Er is automatische feedback-onderdrukking, een soundcheck-functie en verschillende methodes om het wisselen en aanpassen van effecten en harmonieën aan de omstandigheden razendsnel uit te voeren.
Als er één apparaat is om als zanger je publiek mee te overweldigen…

Uitgebreider informatie vind je op de site van de Nederlandse DigiTech-importeur Total Sonic.

Vocalist-Live-FX-Top_590px

Kenmerken

 • 65 vocale effecten van studiokwaliteit
 • Harmonieën, pitch/FX, distortion/filter, modulatie, delay en reverb
 • Gold Channel-microfoonvoorversterker
 • dbx® compression
 • dbx® automatisch feedback-onderdrukking
 • Lexicon® reverbs
 • Looper: 70 seconden
 • Soundcheck-functie
 • Live Adapt-effectbesturing
 • Simpele bewerking van presets
 • Setlijsten
 • Fantoomvoeding
 • Beheer van presets d.m.v. pc of Mac (USB)