De AiAiAi TMA1 Studio is een oogverblindend mooie hoofdtelefoon voor serieuze homestudio’s, producers en sound engineers. Tegelijkertijd is het ontwerp van de TMA-1 Studio zo solide dat het geen enkel punt is hem op locatie te gebruiken. Het is een gesloten hoofdtelefoon dus bij uitstek geschikt voor gebruik in een rumoerige omgeving of in de studio waarbij je overspraak van de hoofdtelefoon in de microfoon wilt tegengaan.
Enerzijds is de TMA-1 bedoeld voor kritische luistersessies, maar het draagcomfort en de over-ear oorkussens maken hem ook geschikt voor mobiel gebruik.

aiaiai_tma1_studio_met_kabel

De TMA1 Studio is afgeleid van de TMA-1 DJ, maar op een aantal punten aangepast aan eisen die in een studio-omgeving nou eenmaal anders zijn dan tijdens een dj-liveset. Gebleven zijn de kenmerkende, gedetailleerde weergave en de beleving alsof je ín het geluid wordt ondergedompeld.
Of je nu aan het opnemen of mixen bent, of op het vliegveld wat uren stuk te slaan hebt, de AIAIAI TMA-1 Studio is de perfecte afluistering. de TMA1 Studio wordt geleverd met twee sets oorkussen: kunstleer en schuimplastic.

Total Sonic importeert de producten van AIAIAI en meer informatie over de TMA-1 Studio vind je hier.

aiaiai_tma1_studio_front

Kenmerken

  • 40mm gesloten titanium drivers
  • Kabelvergrendeling
  • Verwisselbare oorkussens
  • Haakse connector inclusief 3,5mm > 6,3mm verloopplug
  • Verstelbare oorschelpen
  • Impedantie: 32 ohm
  • Frequentierespons: 20Hz – 20kHz
  • Gewicht 220gr
  • Krulsnoer: 1,5 m
  • Inclusief degelijke etui