Niemand verwachtte deze raket lancering die zeker in strijd is met alle verdragen van de Verenigde Naties, maar goed, met dit formaat zal hij toch niet echt ver vliegen met zijn vierkante vorm, maar klinken, des te beter!

Zijn klank is vele malen vetter dan de legendarische Saturn V Engine en nooit had een synthesizer een dermate hoge fun-factor. De Waldorf Rocket heeft een analoge multimode VCF met lowpass, bandpass en highpass, resonantie totdat hij vanzelf gaat oscilleren, een monofone oscillator sectie met Ultra High Density Sawtooth en Unison voor het spelen van akkoorden.

Hiernaast heeft de Waldorf Rocket een Arpeggiator en een Booster circuit. Rocket is een lekker intuitieve synthesizer om klanken mee te maken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hij werkt stand-alone of past zonder problemen in iedere productie omgeving. Maar het allerbelangrijkste is wel zijn sound, een echte Waldorf synthesizer, voor de volle 100% gemaakt in Duitsland.

Advies verkoopprijs 299,- Euro (incl. BTW)

Meer weten over de Waldorf Rocket? Ga naar de Waldorf website.

rocket_topview-1

rocket_perspective

rocket_backview