ld-systems-wireless-systeem-enkelvoudig

LD Systems kondigt een nieuwe serie draadloze systemen aan, klaar voor de toekomst, LD WS1G8. Deze nieuwe systemen zijn gebaseerd op de nieuwe 1.8Ghz techologie een nieuwe licentie-vrije frequentieband die in de meeste Europese landen is te gebruiken.

Het WS1G8 systeem is in diverse configuraties leverbaar, diverse handheld systemen met dynamische en condensator kapsels,  headset- en instrument systemen met keuze uit enkele- en dubbele ontvangers. In totaal kunnen 6 systemen tegelijk worden gebruikt, de hele band kan dus met gemak tegelijk draadloos spelen met de LD Systems WS1G8 systemen!

De ASC functie kiest automatisch de eerste vrije bruikbare frequentie, je hoeft dus niet eindeloos te testen voordat alle sets het zonder storing tegelijk doen. Wat misschien nog wel het meeste opvalt is de zeer concurrende prijzen waarvoor deze systemen leverbaar worden. Zo gaat een enkel microfoonsysteem leverbaar worden voor 349,- Euro incl. BTW, een dubbel systeem (met twee bodypacks en headsets) wordt leverbaar voor 699,- incl. BTW.

Kijk voor meer informatie op www.ld-systems.de

ld-systems-ws1g8-draadloos-dubbel-systeem