Eind 2011 begon de samenwerking tussen Sonor en Gavin Harrison voor het ‘Protean’ project met als doel  een snaredrum te ontwikkelen die net zo veelzijdig was als Gavin Harrison zelf. De naam ‘Protean’ komt uit de Griekse mythologie in de betekenis van ‘veelzijdig’ en ‘divers’. Gavin wilde een echt ‘werkpaard’ dat eenvoudig naar verschillende stijlen kon worden aangepast.

sonor-gavin-harrison-protean-signature-snare-drum-premium-edition-08

 

De Signature Snare wordt gemaakt in Duitsland en is beschikbaar in twee maten: 14 x 5,25″ en 12″ x 5″. Hij is gemaakt van 6 lagen berkenhout en afgewerkt met een tijdloze ‘Silky Black’ finish tussen veel chrome accenten.

Als basis werd het nieuwe Dual Glide snare systeem genomen wat verder werd uitgewerkt waardoor meerdere snare-matjes afwisselend kunnen worden gebruikt. De standaard mat die gemonteerd is is de ‘Straight 8’ . Unieke dempringen (Light, medium & heavy) worden bijgeleverd en passen perfect onder de S-Hoop rim.

Meer weten? Kijk dan op www.sonor.com

 

gavin-harrison-snaredrum