Bedien je TC Helicon Vocal Effects met de Sennheiser e835FX Microfoon….

sennheiser-e-835-fx-microfoon

Met de Sennheiser e835FX kun je nu een professionele microfoon volledig integreren met je TC Helicon vocal processor. De e835 is een van Sennheisers meest verkochte microfoons en daarom het aangewezen model om te voorzien van TC Helicon Mic Control.

De Sennheisser e835FX heeft een krachtige sound met extra ‘presence boost’ voor een beter projectie op het podium. De neodymium magneet zorgt voor een hoog uitgangssignaal en maakt gebruik tot een maximum geluidsdruk tot 150dB mogelijk.

Door de Mic Control functie te gebruiken kun je op afstand alle ondersteunde TC Helicon processors bedienen. Hierdoor kunnen functies als het schakelen van presets, toggle looping, effect aan/uit, bypass en andere functies vanuit de microfoon worden bediend. Super handig!

Lees meer op www.tc-helicon.com

Sennheiser e835FX werkt met onderstaande TC Helicon processors:

tc-helicon-effecten-met-sennheiser-mic-control