De MXR Talk Box is een ware klassieker, hij is te horen over een aantal van de grootste hits aller tijden in genre’s van Funk en ’70’s Rock tot Hard Rock en Metal. Je herkent zijn klank dan ook meteen.

dunlop-mxr-m222-talkbox

Het team van MXR heeft de Talk Box stevig onder handen genomen en aangepast naar de voor hedendaagse wensen van gitaristen maar met behoud van zijn originele, onmiskenbare sound. Met een eigen speaker- en versterkerdriver hoef je hem  niet direct op een speakeruitgang van je versterker aan te sluiten. En met de volume-, toon- en gain regeling kun je precies de klank maken die je wilt!

Net als alle MXR pedalen is de MXR Talk Box gebouwd in een stevige metalen behuizing zodat hij tegen een stootje kan. Hij wordt geleverd inclusief een 18 Volt voeding en een 2,5 meter lange buis inclusief clip voor een microfoonstatief.

Lees meer op www.jimdunlop.com