Met de RØDE iXY microfoon komt vanaf nu de mogelijkheid voor het maken van topklasse audio opnames binnen ieders bereik! De iXY is de ultieme stereo microfoon voor Apple iPhone, iPad of iPod Touch.

rode-ixy-iphone-microfoon

De RØDE iXY bestaat uit een gematcht paar 1/2″ condensator microfoons die in 90 graden t.o.v. elkaar zijn geplaatst. het resultaat is een ‘true stereo’ opname met ongelofelijk detail. De RØDE iXY is compatible met de iPhone® 4S, iPhone® 4, iPad® (3e generatie), iPad® 2, iPad® & iPod touch® (4th generation, iOS 6+).

De RØDE iXY kan in de meest denkbare situaties worden ingezet. Voor opname van muziek, bij on-camera toepassing, het opnemen van lezingen en vergaderingen, bij verslaggeving en iedere denkbare vergelijkbare toepassing.

Voor de RØDE iXY is in de App Store een versie van de RØDE Rec App verkrijgbaar voor 5,49 Euro incl. BTW. Hiermee maak je van je Apple  mobiele telefoon of tablet een profesionele recorder.

De RØDE iXY wordt geleverd inclusief een foam windscreen voor gebruik in de buitenlucht plus een stevige etui om hem makkelijk en goed beschermd mee te kunnen nemen.

RØDE iXY specificaties;

  • Frequentiebereik: 20Hz – 20kHz
  • Maximale geluidsdruk: 120dB
  • Voeding: Via iOS apparaat
  • Gewicht: 40 gram
  • Afmetingen: 46mm (h) x 55mm (b) x 40mm (d)

Verkoopprijs: 179,- Euro incl. BTW

Meer informatie op www.ixymic.com

 

 

.

rode-ixy-compositie