Na alle introducties bij de andere bekende merken kon Behringer natuurlijk niet achter blijven. vandaar dat ook zij zich begeven op het gebied van iPad accessoires met de iS202 iStudio. De iS202 is een een ‘Music Studio” zoals zij het noemen, voor de Apple iPad (derde generatie, iPad2 en iPad).

Op de Behringer iS202 kunnen microfoons, instrumenten of standaard audio bronnen worden aangesloten om te gebruiken met bijna iedere audio/MIDI App. De Behringer iStudio heeft een losse video uitgang waarmee de iPad op een TV of projector kan worden aangesloten.

behringer-is2020-ipad-dock-front

De iPad wordt eenvoudig in de iS2020 geschoven en is direct klaar voor gebruik. De iPad wordt ook direct opgeladen door de voedingsadapter waarmee de iS202 is aangesloten. Aan de achterzijde vinden we twee Mic/Gitaar ingangen, een Line/Phono ingang, Aansluitingen voor footcontrollers, een Main Out, MIDI I/O en een videodock uitgang.

Met de Behringer iS202 iStudio wordt je iPad een complete opnamestudio.

Meer informatie op: www.behringer.com