De Zoom MS60B is enig in zijn soort. Hij heeft de effectkracht van een volwaardig floorboard maar dan verpakt in een eenvoudige stompbox. Met 58 klassieke stompbox effecten en versterkermodellen, eenvoudige bediening, een chromatische tuner en verschillende voedingsmogelijkheden zul je versteld staan wat dit pedaal allemaal in huis heeft!

zoom-ms60-b-display

Je bedient de Zoom MS60B net zo eenvoudig als een ‘analoog pedaal’. Kies een basis effect en draai aan de knoppen om het effect te veranderen. Er zijn tot 4 effecten tegelijk te kiezen. Effecten kunnen in iedere willekeurige volgorde worden geplaatst.

zoom-ms60b-effect-schakeling

Om een zo goed mogelijke audiokwaliteit te bereiken gebruikt Zoom een ZFX-VI DSP processor met 32-bit resolutie. Deze staat garant voor een topkwaliteit audio. Natuurlijk heeft hij een ingebouwde tuner zodat je je bas nooit hoeft om te pluggen naar een losse tuner. De MS60B heeft 6 verschillende versterkermodellen zodat hij in een studio direct op een mixer kan worden aangesloten, zonder tussenkomst van extra DI’s of line-drivers.

Meer informatie op www.sound-service.de