De Frankfurt Musik Messe stond voor Yamaha dit jaar o.a. in het teken van digitale drums met de introductie van de nieuwe DTX502 serie. Deze drumstellen zijn gebouwd rondom de nieuwe DTX502 drummodule en leverbaar in vier verschillende uitvoeringen, voor drummers van alle niveau’s. Yamaha heeft bij deze drumstellen gezorgd voor een nog betere bespeelbaarheid door de klanken meer dynamische mogelijkheden te geven. Dit heeft geresulteerd in een serie sets waar je je vingers bij af likt!

yamaha-dtx-502-drum-module

Alle sets maken gebruik van dezelfde klankmodule maar zijn ten opzichte van elkaar verschillend door de verschillende types pads. De Yamaha DTX522K heeft bijvoorbeeld voor de snaredrum een DTX-PAD met gaasvel, de Yamaha DTX562K zit vol met luxe pads plus bijvoorbeeld een stand-alone hihat. op deze manier is kan iedere drummer, van elk niveau, het drumstel kiezen dat bij hem (of haar) past!

Meer informatie: www.yamaha.nl 

>>>Yamaha DTX522K Digitaal Drumstel

yamaha-dtx-522-k-digitaal-drumstel

>>> Yamaha DTX532K Digitaal Drumstel

yamaha-dtx-532-k-digitaal-drumstel

>>>Yamaha DTX542K Digitaal Drumstel

 

yamaha-dtx-542-k-digitaal-drumstel

>>> Yamaha DTX562K Digitaal Drumstel

yamaha-dtx-562-k-digitaal-drumstel