ld-systems-maui-11-geluidssysteemHet LD Systems Maui 11 Geluidssysteem is ideaal voor muzikanten die zowel een goed geluid willen hebben als een pa-systeem dat er perfect en onopvallend uit ziet. Het Maui 11 kolom-systeem springt dan ook zonder meer in het oog dankzij zijn strakke design en verbindt een perfecte klank met een elegante uitstraling.

LD Systems Maui 11 is een actief 2.1 ‘kolom’ geluidssysteem geschikt voor iedere denkbare toepassing en is zelfs op de achterbank van een auto te vervoeren. Zijn lage gewicht en ergonomische gevormde subwoofer handgreep maken het vervoer uiterst gemakkelijk en maken het systeem de perfecte partner voor solo-muzikanten, kleinere muziekgroepen en mobiele DJ’s.

Dankzij de multi-pin verbinding met precisiesluiting van de topspeaker kan het systeem werkklaar gemaakt worden zonder een verbindingskabel te gebruiken. Hierdoor is het systeem ook uitermate geschikt voor presentaties en conferenties.

De bedieningsknoppen zijn aan de achterzijde van de subwoofer geplaatst. De subwoofer heeft twee 6.5″ speakers en twee versterkermodules, een 200 Watt versterker voor de subwoofer en een 140 Watt versterker voor de topspeakers. Het geluid wordt geoptimaliseerd via de interne LD LECC DSP met een professionele limiter, equalizer, compressor en frequentie schakelmogelijkheden.

Advies verkoopprijs: 769,- Euro

Meer informatie op www.ld-systems.de

ld-systems-maui-11-array-voorkant

ld-systems-maui-11-subwoofer-front-grill

ld-systems-maui-11-subwoofer-top

ld-systems-maui-11-totaal-achterzijde