Palmer Germany kondigt een nieuw gitaarpedaal aan, Mutterstolz. Mutterstolz is een overdrive, distortion en booster in 1 pedaal. Net als andere pedalen in zijn soort maakt hij gebruik van een ECC83 buis.

Wil je een transparante cleane sound, een ‘classic overdrive’ met een lekkere crunch mogelijkheid of een echt distortion pedaal met rijke compressie, de Mutterstolz reageert zeer dynamisch op je plectrum aanslag en de volumeregeling van je gitaar.

De ‘Destruction’ en ‘Mother’ regelaars bepalen het distortion-gehalte en volume, de ‘Color’ voegt warmte of ‘bite’ toe aan je geluid zonder het originele klankkarakter van je gitaar in de weg te zitten.’Dirt’ beïnvloed het karakter van de harmonischen en sustain voor het fijnstemmen van je sound.

Een 12V voeding wordt standaard meegeleverd.

Mutterstolz – Je moeder zal trots op je zijn!

Verkoopprijs: 128,- Euro incl. BTW

Meer informatie op: Palmer Mutterstolz

palmer-mutterstolz-top

palmer-mutterstolz-perspectiefpalmer-mutterstolz-achterkant